Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia takim me gratë dhe vajzat e rajonit nr.4…

Mbështetja e tyre ka qënë e vazhdueshme dhe kontributi që japin është tejet i rëndësishëm. Kënaqësi të ndash programin dhe vizionin tonë të drejtimit të Bashkisë Shkodër me gratë dhe vajzat e rajonit 4. Kush më mirë se ato i njohin problematikat dhe mund të ndihmojnë në ndërtimin e modeleve të mira që i japin zhvillim Shkodrës. Në këtë rajon kemi kryer një sërë investimesh dhe të tjera janë parashikuar për këtë 4 vjeçar.

▫Rikualifikim i shesheve publike

▫Sistem i ri ndriçimi LED

▫Korsi të dedikuara biçikletash

▫Terrene të reja sportive dhe rikonstruksione të shkollave

▫Rikualifikim i blloqeve të pallateve me efiçensë energjie

Projekti ynë për zhvillimin e Shkodrës është i qëndrueshëm dhe vjen i ndërtuar sipas kërkesave të komunitetit. Bashkë Fitojmë✌

Related posts

Ardit Qylybyli: Za Fest në Shkodër nuk lindi dje dhe as nuk erdhi nga hiçi…

Shpallen fituesit e garës për pozicionet drejtuese në institucionet e Kulturës në Shkodër…

Shkodër, projekt transformues në blloqet e pallateve/ Kryebashkiaku Beci i siguroi banorët për cilësinë e punimeve