Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i Fundit

Tatimet shpërndajnë videon: Kujdes! Ja si po mashtrohen bizneset…

Administrata Tatimore njofton se ka identifikuar individë të caktuar, që mashtrojnë bizneset duke u prezantuar si punonjës tatimorë, megjithëse nuk janë të punësuar në strukturat e Administratës Tatimore. 

Tatimet sqaruan se duke marrë shkas nga denoncimet e disa bizneseve tatimpaguesve, viktima të mashtrimit nga individë, që nuk janë punonjës të Administratës Tatimore, por që prezantohen në subjekte si të tillë, DPT sqaron se ka marrë të gjitha masat duke e referuar rastin e paraqitur në video, në Prokurorinë e Tiranës.

Sot, tatimet kanë shpërndarë dhe një video të një prej rasteve të siguruara nga kamerat e biznesit.

Në pamjet evideos duket personi në fjalë, i cili është paraqitur si Inspektor Tatimesh.

Tatimet njoftojnë se inkurajojnë çdo tatimpagues të japë kontributin e tij për të denoncuar rastet abuzive me qëllim mbrojtjen e të drejtave të tyre!

VIDEO:

Related posts

Takim përbyllës i fushatës elektorale me praninë e Kryeministrit Rama, Shkreli i bën ftesë banorëve…

Shpërthim eksplozivi në një vanesë në lagjen “Tom Kola” të Shkodrës…

Tre breza kovaç…/ Tonin Marpali nga Shkodra 63 vite punë në këtë zanat që po humbet…