Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Plan për zvogëlimin e riskut për fatkeqësitë / Emergjencat cilvile takim me përfaqësues të bashkive dhe institucioneve…

U zhvillua sot në Shkodër një tryezë e rrrumbullakët për mbështetjen e bashkive dhe institucioneve në përgatitjen dhe hartimin e planit vendor për mbrotjen civile, dokumentin e zvoglimit të riskut dhe strategjinë vendore për fatkeqësitë.

Prefektja e Qarkut Shkodër,  Majlinda Angoni, falenderoi strukturat mbrojtëse në prefekturë për punën e berë për shuarjen e zjarreve gjatë stinës së verës.Gjithashtu Angoni bëri edhe një bilanc për arritjet e bëra.

Ndërsa u vlersua  edhe puna e bërë  për parandalimin e përmbytjeve

Pika të rëndesishme për t’u diskutuar në këtë takim ishin edhe mirëmenaxhimi i ujërave territoriale, vëmendje e shtuar për turizmin si dhe  kontrrollet për parandalimin e hedhjeve të inerteve në brigjet e lumejve .

Related posts

FOTO/ Punonjësit e Policisë në Shkodër bëjnë gjestin human, shpërndajnë dhurata për fëmjët e shtruar në spital

“Bëra diçka të turpshme”/ Tani kërkon të dalë nga shtëpia! Luizi-Mendon se po tregon burrëri?

Humbja me Teutën, trajneri i Erzenit: Tani duhet të shtrëngohemi mirë sepse ka nisur numërimi mbrapsht