Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Shkodër-Muriqan, 300 mln euro/ Zëvendëskryetari Bejleri: Kryesore ndërtimi i urës me katër korsi…

Superstrada Muriqan-Lezhë pjesë ë projektit të koridorit Adriatiko-Jonuan do të kushtojë 300 mln euro.Onid Bejleri, zëvendës kryetar i Bashkisë Shkodër, njëherësh pjesë e grupit drejtues të projektit sqaron mbi detaje të këtij investimi. Pjesa më e rëndësishme e projektit mbetet ura me 4 korsi në afërsi të Muriqanit, ndërkohë që do të ketë edhe 4 kryqëzime të rëndësishme.

Përmes këtij investimi Shkodra do të jetë më afër vendeve të Bashkimit Europian, lehtëson trafikun në hyrje dhe dalje të qytetit. I jep hov të mëtejshëm turizmit. Ura e re mbi Bunë gjithashtu po projektohet duke ruajtur mundësinë e lundrueshmërisë dhe lidhjes me Liqenin, e cila do të ketë një lartësi prej 12 metrash.

Related posts

Basketbollisti i Tiranës: Tirana kampion në futboll? Sigurisht që po. Është Tirana, 10 vende bosh, pastaj janë skuadrat e tjera

Manastirliu në qendrën shëndetësore verore Velipojë: Mbi 20 mijë pushues kanë marrë shërbim shëndetësor në zonat turistike…

Vllaznia e femrave, edhe 2 ndeshje nga vendosja e yllit në fanelë