Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Emërohet drejtori i ri në burgun e Reçit…(EMRI)

Ndryshon Drejtori i Burgut te Reçit. Largohet nga kjo detyre Erion Laska dhe ne vendin e tij eshte emeruar Sokol Lleshi qe vjen nga SHKB – Lezhe.

Burimet prane drejtorise se burgjeve bejne me dije se Erion Laska eshte emeruar Drejtor Juridik ne Burgun 313 Tirane.

Related posts

Lika: Tirana është më afër arritjes së objektivave. Nesër, shpresoj të fitojë…

Bashkia Shkoder nis punimet për vazhdimin e korsisë së biçikletave në rrugën “Daut Boriçi”…

Nafta në bursë bie, Bordi del me njoftim dhe RRIT çmimin: Nga 221 lekë që ishte, sot do shitet me 227 lekë!