Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

VIDEO/ Plehra të shpërndara dhe kafshë që ushqehen në to, kjo është situata në parkun Kombëtar të Thethit…

Edhe pse Thethi është një nga zonat turistike të Shkodrës që vizitohet nga qindra mijëra turistë vendas dhe të huaj, duket se bashkia këtë vit do t’u ofrojë vizitorëve një panoramë krejt ndryshe nga sa presin.

Plehrat jo vetëm që nuk janë pastruar, por situata ka shkuar deri në pikën sa ato të përhapen në zonat përreth, duke u kthyer një vend qëndrimi për kafshët e rastit.

Kjo panoramë për vizitorët do të mund të ishte evituar nëse bashkia do të kishte zbatuar planin e masave për pastrimin e zonave publike dhe aq më tepër për një atraksion turistik siç është Thethi.

Related posts

49 vite në sherbim të qytetarëve/ Ali Vorfa e ka nisur punën në vitin 1975 si shpërndarës i postës në Shkodër…

Nga Fitore Beci- A do të zgjedhë Shkodra të ngrihet mbi traumën ndërbreznore?

Ish basketbollisti shkodran: Shkodra e zhgënjyer dhe e abuzuar nga politika. Të sigurojmë më shumë mundësi për sport dhe argëtim