Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci: Një takim plot diskutime me disa prej artistëve artizanë të qytetit të Shkodrës…

Një takim plot diskutime me disa prej artistëve artizanë të qytetit të Shkodrës. Nevoja për mbështetjen e tyre, promovimin e krijimin e kushteve për të qenë pjesë e paketës turistike që Shkodra duhet të ofrojë ishin në qendër të bisedës me ta. Më shumë turizëm do të thotë më shumë ekonomi, e më shumë nxitje për të rinjtë që të bëhen trashëgues të teknikave tradicionale dhe kultivues të tendencave të reja në punët artizanale.

#shkodraepara #shkodrapozitive

Related posts

Asllani: Të çojmë Shqipërinë në Europian. Këtë lojtar të kombëtares kam si model

Policia të Shkodrës arreston një përson dhe procedon 3 të tjerë për vepra të ndryshme penale…

Spahia: Bujqësia dhe blegtoria kanë një zë të veçantë në programin elektoral që kemi hartuar për 4-vitet në vazhdim…