Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i FunditPolitikë

Shkreli: Dënoj me forcë aktin kriminal që tronditi mëngjesin e sotëm kryetarin e rithemelimit Z/B.Ndreca!…

Dënoj me forcë aktin kriminal që tronditi mëngjesin e sotëm kryetarin e rithemelimit Z/B.Ndreca!

Skena te tilla, kriminale me eksploziv, ndaj banorëve të Vau Dejës jo

vetëm demtojne imazhin e ketij qyteti por rrisin friken dhe pasigurine e banorëve , per te jetuar dhe punuar né qytetin e tyre.

Ftoj institucionet ligjzbatuese, Policine dhe Prokurorine, te zbardhin ne

mênyre urgjente keto ngjarje kriminale, dhe individëve ( haxhiqamilëve ) qe përpiqen të marrin peng Vaun e Dejës .

Vau Dejës nuk i përkulet krimit!

Related posts

VIDEO/ Forcat e policisë parandalojnë vrasjen në Vau Dejës…

Takim përbyllës i fushatës elektorale me praninë e Kryeministrit Rama, Shkreli i bën ftesë banorëve…

Benet Beci: Projektet strategjike për Shkodrën- Business Park North (BPN) Parku i Biznesit I Veriut…