Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kandidati Benet Beci e hap ditën me pallatin e “kinezëve” të rikonstruktuar…

Mirëmëngjes!
Me financim 100% nga buxheti i shtetit përmes Fondi Shqiptar i Zhvillimit/ Albanian Development Fund, në këtë pallat u realizua ndërhyrja në fasadë me synim përmirësimin e efiçencës termike, veshjen me kapotë, si dhe suvatim e lyerje.
Ky investim, jo thjesht ka përmirësuar aspektin viziv të fasadës, por çka është më e rëndësishme do të bëjë që banesat t’i ruajnë më mirë temperaturat. Kjo do të ndikojë drejtpërdrejt në uljen e pagesës për energjinë elektrike apo lëndëve të tjera për ngrohje.

shkodrapozitive

Related posts

Policia e Shkodrës procedon në gjendje të lirë 15 vjeçarin nga Gruda e Re, i cili terrorizonte banorët…

Kapet në Muriqan 37 vjeçari me 20 mijë euro të padeklaruara…

Shkoder/ Hyrja e qytetit në errësirë, Salihi: Zëvëndësuam 300 metër kabllo, dëmtime të mëdha…