Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci takim me aktorët kryesorë të turizmit në Shkodër…

Me aktorët kryesorë të turizmitë në Shkodër. Nuk më vjen mirë që ende duhet të diskutojmë për zgjidhje të punëve të përditshme të bashkisë, si pastrimi i plehrave, transporti publik, mungesa e parkingut të autobuzave dhe taksive, mungesa e sinjalistikës, shërbimeve online, promovim i dobët , mungesa e bashkëpunimit me universitetin.

Oferta ime është e një tjetër niveli. Pasi të zgjidhim me shpejtësi të gjitha punët e përgjegjësitë e përditshme të bashkisë, fokusi do të jetë për ta rritur e forcuar ofertën turistike nga Alpet, në qytet e në plazhin e Velipojës, që do të kthehet në qytetin e dytë të Bashkisë së Shkodrës. E gjithë kjo do të thotë më shumë vende pune, më shumë të ardhura e investime, ekonomi shumë më të fortë. Kemi shumë punë përpara, por po aq besim, energji e përgjegjësi për Shkodrën, perlën e rajonit që duhet të rimarrë shkëlqimin e merituar.

Related posts

49 vite në sherbim të qytetarëve/ Ali Vorfa e ka nisur punën në vitin 1975 si shpërndarës i postës në Shkodër…

EMRI/ Vrasje me armë zjarri në Hot të Ri, humb jetën 33 vjeçari…

Doshi: kandidati i PS Kristian Shkreli ka mbështetjen e gjithë banorëve të Vau Dejësit…