Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia: Kemi ndërtuar një program 4 vjeçar, i cili parashikon investime dhe shërbime për çdo rajon të Shkodrës…

Kemi ndërtuar një program 4 vjeçar, i cili parashikon investime dhe shërbime të përmirësuara për çdo rajon të Shkodrës.

Kam kënaqësinë që gjatë ecjeve dhe bashkëbisedimit me qytetarët, t’ju a prezantoj vizionin tonë, i cili e sheh Shkodrën kryeqendër të zhvillimit ekonomik e turistik.

Ka shumë për të bërë dhe jam i vetëdijshëm se ato që kemi realizuar deri më sot janë vetëm fillimi i asaj që do të pasohet në këtë 4 vjeçar në vazhdim.

“Bashkë Fitojmë” dhe punojmë për t’i dhënë Shkodrës vendin që i takon.

Related posts

“Sjellje të papranueshme”: Gjetjet e KPK për gjyqtarin e Shkodres Andri Ymerin…

Bashkia Shkodër po kryen riparimin e stolave në pedonalen e “Molos”. Janë mbi 80 ulëse që janë dëmtuar…

Humbja me Tiranën, shpërthen Çela: Goli ishte jashtë loje, Kastriotin nuk e duan në elitë