Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci me sportistë e trajnerë të Shkodres/ Për Shkodren që i ka mësuar Shqiperisë sa i rëndësishëm është sporti…

Me sportistë e trajnerë, të profileve dhe brezave të ndryshëm. Për Shkodrën që I ka mësuar gjithë Shqipërisë se sa i rëndësishëm është sporti, e që tashmë duhet t’u krijojë mundësitë më të mira talenteve të reja dhe përcjelljes së përvojës nga më të suksesshmit. Faleminderit për mendimet e mbështetjen! #shkodrapozitive #shkodraepara

Related posts

FOTO-ALBUM/ Benet Beci: Me të palodhurit e ZAZ 3! Faleminderit nga zemra!…FOTOALBUM/

Benet Beci intervistë me gazetaren Mirela Milori…

Dy rrugë behem me një sens kalimi për automjetet, bashkia Shkodër jep njoftimin…